Ville Kormilainen
Head of Kuhina

ville@kuhina.fi
+358 40 743 0003

Villellä on 12 vuoden toimittajakokemus aikakaus- ja iltapäivälehtipuolelta – eikä se edes häpeä sitä. Taustalta löytyy myös markkinointijohtajan pesti levy-yhtiössä sekä ura yrittäjänä. Tämä villien ideoiden isä ja Suomen tubekulttuurin kummisetä osaa kuitenkin myös keskittyä olennaiseen.

 

Anu Mikkola
Maker of Kuhina

anu@kuhina.fi
+358 400 825 604

Anulla on vahva tausta digibisneksen ja somemarkkinoinnin maailmassa. Tästä huolimatta raha ei aina ratkaise – vaikka hullun luovuudenkin tulee Anun mielestä olla mitattavaa tekemistä. Tekstiä ja ideoita syntyy, usein pyytämättäkin.

 

Jannica Jääskeläinen
Planner of Kuhina

jannica@kuhina.fi
+358 400 525 921

Jannica hämää kansainvälisen surffaritytön olemuksellaan: oikeasti tämä tarkkuudessa ja huolellisuudessa kaikki voittava työmyyrä pääsee elementtiinsä vaativissa viestinnän kokonaisuuksissa. Ja aurinkoisuutensa salaisuus? Rakkaus pilkkuun ja raakasuklaaseen.

 

Nea Kivelä
Visualist of Kuhina

nea@kuhina.fi
+358 400 493 422

Nealta löytyy silmää – kaksin kappalein. Tämä perinteisen printatun median visuaalinen visionääri toteuttaa vankalla ammattitaidolla myös digitaalista sisältöä. Idearikas ilopillerimme hoitaa hommansa ennennäkemättömällä tehokkuudella ja timanttisella tarkkuudella.

 

Kaikki Tekirin asiantuntijamme löydät täältä.